«Πρόβα» για μεγαλύτερο χτύπημα «βλέπει» η αντιτρομοκρατική

Τοπική Κοινωνία

Ανησυχίες στην ΕΛΑΣ και το επιτελείο της αντιτρομοκρατικής για την εμφάνιση νέας γενιάς τρομοκρατών μετά την βομβιστική επίθεση στον ιερό ναό στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για την βομβιστική επίθεση στην εκκλησία της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Στο μικροσκόπιο των αρχών είναι οι κάμερες ασφαλείας τον εντοπισμό των δραστών.

Υπάρχουν βίντεο και γίνεται προσπάθεια να καταγραφούν οι κινήσεις των ατόμων και συγκεκριμένα πώς έφτασαν στην είσοδο του ιερού ναού. Θεωρείται πιθανό μετά την τοποθέτηση του βομβιστικού μηχανισμού να έφυγαν προς τα Εξάρχεια, όπου δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

Την ίδια στιγμή είναι έντονος και ο προβληματισμός από το γεγονός ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Οι αρχές δεν αποκλείουν να βρισκόμαστε μπροστά στην εμφάνιση μίας νέας γενιάς τρομοκρατών. Πιο αναλυτικά η αντιτρομοκρατική «βλέπει» μία «πρόβα» για ένα μεγαλύτερο χτύπημα.

Όπως επισημαίνουν στελέχη της αστυνομίας και του επιτελείου της αντιτρομοκρατικής, τα άτομα αυτά δεν έχουν ακόμη την τεχνογνωσία για να φτιάξουν έναν μηχανισμό που θα προξενήσει μεγαλύτερες ζημιές. Πιθανολογούν ότι πρόκειται για άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο που θέλουν να περάσουν σε ένα ανώτερο επιχειρησιακό επίπεδο.

Πηγή: www.skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *