Λέσβος: Αίσιο τέλος για ζευγάρι Γάλλων

Tοπικά Νέα Λέσβος
Λέσβος: Αίσιο τέλος για ζευγάρι Γάλλων που χάθηκε στο δάσος του Καριώνα
το είδαμε στο plomarinews.gr

Αναδημοσίευση από την ΕΡΤ Αιγαλιου: Βρέθηκε στις 11 το βράδυ και μετά από 4 ώρες αναζήτησης το ζευγάρι των Γάλλων που είχε χαθεί από το απόγευμα στο δάσος του Καριώνα στην περιοχή Γέρας της Λέσβου.

Τους δύο Γάλλους βρήκαν πυροσβέστες σε μία χαράδρα και είναι καλά στην υγεία τους.

Για τον εντοπισμό τους στήθηκε επιχείρηση από αστυνομία και πυροσβεστική με την βοήθεια μελών της Ελληνικής Ομάδας διάσωσης και εθελοντών δασοπυροσβεστών από το Πλωμάρι, τη Γέρα και την ευρύτερη περιοχή.

Η αρχική δημοσίευση: Ένα ζευγάρι Γάλλων που χάθηκε μέσα στο δάσος του Καριώνα στα ορεινά της Γέρας στη Λέσβο αναζητούν από τις 7 το απόγευμα οι αρχές και εθελοντές της περιοχής. Το ζευγάρι που είχε επισκεφτεί αγρόκτημα της περιοχής στην Τούμπα όπου και γευμάτισε το μεσημέρι, είχε αφήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του αρκετά μακριά, πάνω από το χωριό Σκόπελος και προτίμησε να κάνει πεζοπορία.

Όμως στην επιστροφή οι δύο Γάλλοι έχασαν τον προσανατολισμό τους, χάθηκαν στο δάσος και ειδοποίησαν με το κινητό τους τηλέφωνο έναν κοινό τους φίλο, όπου αυτός ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία στη συνέχεια δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τους Γάλλους καθώς είχε κλείσει το κινητό τους τηλέφωνο, από μπαταρία, και τότε ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού τους.

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται εκτός από άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και άλλοι εθελοντές. Γίνονται συντονισμένες προσπάθειες ώστε να εντοπιστούν καθώς ενδέχεται τις επόμενες ώρες στην περιοχή να χιονίσει.

Πηγή: http://voreioaigaio.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *