Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 08/04 – 14/04/2019

Αστρολογία Ψυχαγωγία

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 08/04 έως 14/04/2019

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να δυσκολευτείτε να σταθεροποιηθείτε σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, θα αναζητήσετε ποικιλία, θα ψάξετε τρόπους διαφυγής.

Προσπαθήστε να κλείσετε τις ανοιχτές υποθέσεις, μη δημιουργήσετε αμφίδρομες καταστάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο αποφύγετε καταστάσεις που σας προκαλούν δυσανασχέτηση, ενδεχομένως να νιώσετε αισθήματα καταπίεσης και εγκλωβισμού.

Στα μέσα της εβδομάδας η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, φεύγουν τα εμπόδια, οι συναντήσεις θα είναι ευχάριστες.

Εσείς οι τσακωμένοι ή χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, μιλήστε ανοιχτά για τις προθέσεις σας.

Αισιόδοξα ανοίγματα θα υπάρξουν και σε οικονομικά θέματα, προχωρήστε στις διεκδικήσεις σας.

Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, έμφαση θα δώσετε στην εξωτερική σας εμφάνιση. Στις προσεγγίσεις σας θα τα πάτε μια χαρά, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ίσως να σας δημιουργήσουν εσωτερικές αμφιταλαντεύσεις, θα πρέπει να κινηθείτε οργανωμένα και συνειδητά.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα, δεν αποκλείεται να νιώσετε αποτυχημένοι ή καταπιεσμένοι.

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή στις ανασφάλειες σας, διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο σας φέρνει οικονομικά ανοίγματα, βγαίνετε από τυχόν αδιέξοδα, λύνονται τα προβλήματα.

Θα δοθεί λύση σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας προκαλούσε έντονο άγχος, το αποτέλεσμα θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, φεύγει η απαισιοδοξία.

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα καταφέρετε να τονωθείτε και να ενισχύσετε τις εσωτερικές σας άμυνες, κάποιες συγκεκριμένες σας ενέργειες θα είναι ιδιαιτέρως δυναμικές.

Στον αισθηματικό σας τομέα θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε, δεν αποκλείεται να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σας ζωηρότητα, περιέργεια, και ανάγκη για ποικιλία θα είναι να χαρακτηριστικά σας.

Ενεργοποιείται η δραστήρια πλευρά του χαρακτήρα σας, σε τόνωση θα διατηρήσετε τη σωματική σας ενέργεια. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα προσοχή στους ενθουσιασμούς, αποφύγετε τις εξιδανικευμένες ωραιοποιήσεις, ίσως να μην είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε και να αντιληφτείτε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το φαινομενικό.

Σε οικονομικά θέματα καλό θα είναι να μην αφήσετε εκκρεμότητες, τακτοποιείστε τα τρέχοντα, το άμεσο αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις κινήσεις σας.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε συγκαταβατικά με διαλλακτική και συμβιβαστική διάθεση. Ορθολογισμός θα σας διακρίνει θα σας προστατέψει από την παρόρμηση.

Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας σχετικά με οικονομικά και επαγγελματικά ρίσκα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για διασκέδαση, θα αναζητήσετε ανέμελες και χαλαρωτικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο προσοχή σε τάσεις εσωστρέφειας, μη κλειστείτε στον εαυτό σας και αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να εξασθενίσουν την ψυχολογία σας.

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, θα καταφέρετε να κινηθείτε οργανωμένα.

Η διαλλακτικότητα σας θα φέρει ισορροπία τόσο σε εργασιακά θέματα όσο και σε προσωπικά. Οι συνεργασίες σας θα είναι δημιουργικές, δεν θα υπάρξουν εντάσεις και ρήξεις, σε επαγγελματικά ρίσκα δεν θα αγνοήσετε τους κινδύνους.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στην προσωπική σας σχέση ανοίγεται δίοδος για αποκατάσταση και ουσιαστικές δεσμεύσεις.

Θετική επίδραση θα έχει επάνω σας η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα, φεύγουν οι απαισιόδοξες σκέψεις, δυναμωμένες θα είναι οι εσωτερικές σας άμυνες, συνειδητά θα αποφύγετε να εστιάσετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και σας ρίχνουν ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εσείς που έχετε ιδέες και πλάνα θα νιώσετε έτοιμοι να τρέξετε την εξέλιξη των γεγονότων, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος ο ενθουσιασμός και η επιφανειακή εξήγηση να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες εξιδανικεύσεις.

Σχετικά με επαγγελματικά και οικονομικά ρίσκα επεξεργαστείτε πολύ καλά πληροφορίες και δεδομένα.

Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα οικογενειακά σας θέματα καθώς και στα άμεσα ζητήματα της προσωπικής σας σχέσης.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σας εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε και θα προσεγγίσετε, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας.

Οικεία θα είναι η στάση σας, ελκυστική η εικόνα σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Εσωτερική ηρεμία θα αναζητήσετε, θα προτιμήσετε τις χαλαρωτικές επαφές, ίσως να αναβάλετε συναντήσεις και συζητήσεις για ζητήματα που σας αγχώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, θα σας δραστηριοποιήσει η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, θα κοινωνικοποιηθείτε, θα βρεθείτε με κόσμο, θα συζητήσετε με καινούργια πρόσωπα.

Φεύγει η διστακτικότητα και η αναστολή, σε επαγγελματικά θέματα θα πάρετε τα ρίσκα σας.

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε θέματα οικονομικά προσοχή σε επιπολαιότητες, στις αγορές σας θα πρέπει να αποφύγετε την υπερκατανάλωση.

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα πρόσωπα ή στις καταστάσεις που θα σας ενθουσιάσουν, μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε.

Σε ψυχολογικό επίπεδο εσείς οι φορτισμένοι είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να εκτονωθείτε και να αποφορτιστείτε, προσοχή στις υπερβολές και στις επιλογές που ξέρετε πως δεν σας ταιριάζουν.

Σε θέματα αισθηματικά η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κριό και η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα σας φέρνουν θετικές εξελίξεις, ένα πρόσωπο θα σας εκπλήξει, θα βρει τρόπο να κερδίσει την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σας φέρει ένα είδος εσωτερικής αστάθειας, εσάς τους αναποφάσιστους δεν θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τους στόχους σας.

Σε θέματα επαγγελματικά θα πρέπει να σκεφτείτε με σοβαρότητα υπολογίζοντας τα επακόλουθα, δεν θα πρέπει να κινηθείτε παρορμητικά.

Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πιθανόν να αμφιταλαντευτείτε ανάμεσα σε δυο πρόσωπα. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα καλυτέρα να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.

Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχετε ανάγκη, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην κατοχύρωση.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο σκεπτόμενες θα είναι οι πράξεις σας δεν θα παρασυρθείτε από την ορμή του συναισθήματος, στις συνομιλίες σας θα αποφύγετε τις εντάσεις, συμβιβαστική θα είναι η διάθεση σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα μεγάλη σημασία θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο αποφύγετε να ανακυκλώσετε στη σκέψη σας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά των περιπτώσεων.

Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα φέρει ισορροπία στις διαθέσεις σας, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης σε εσάς τους χωρισμένους.

Θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, σε ζητήματα τσακωμού θα βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας, θα υπάρξει διαλλακτική διάθεση.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο αξιοποιήστε τη θετική εξέλιξη που θα υπάρξει σε ένα συγκεκριμένο οικονομικό σας ζήτημα, θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να βάλετε σε τάξη τις χρηματικές σας υποχρεώσεις σας, δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόσμενες απολαβές.

Για εσάς που περιμένετε χρήματα θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας ικανοποιήσει, οργανώστε τις κινήσεις σας.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν κυρίως σε επαγγελματικό και εργασιακό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί μου Τοξότες, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους ώθηση θα δώσετε στις τρέχουσες υποθέσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές.

Η στάση σας θα είναι δραστήρια, η σκέψη σας θα βρίσκεται σε εγρήγορση, ωστόσο προσοχή στους διχασμούς και στην ξαφνική αλλαγή γνώμης.

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα επικοινωνήσετε, θα υπάρξουν συναντήσεις φιλικές και ερωτικές.

Με τα καινούργια άτομα δεν θα έχετε την τάση να απομακρυνθείτε ή να απορρίψετε όμως καλό θα είναι να αποφύγετε τις γρήγορες εξιδανικεύσεις.

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο οι συναισθηματικά άστατοι θα καταφέρετε να κατασταλάξετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία σε επαγγελματικά θέματα επιθυμία σας θα είναι να επεκταθείτε, βγαίνετε από την αδράνεια, καταφθάνουν καινούργιες συνεργασίες.

Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στον οικονομικό σας τομέα προσπαθήστε τα βήματα σας να είναι σταθερά, οργανώστε τη σκέψη σας.

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στις ανάγκες σας, σε αισθηματικά θέματα οι βλέψεις σας θα στοχεύουν στη δεσμευτική πορεία.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο η στάση σας θα είναι σοβαρή και υπεύθυνη, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, σε εργασιακά θέματα θα σας διακρίνει επαγγελματισμός.

Θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα ορίσουν τη μελλοντική σας πορεία, επαγγελματική και οικονομική. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας, θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και άνοδο.

Αποδεχτείτε τις καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις, προχωρήστε σε καινούργιες συνεργασίες.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους ανταγωνιστικές τάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους εσείς που ήδη μπήκατε σε νέες επαγγελματικές δοκιμασίες θα πρέπει οι ενέργειες σας να είναι συντονισμένες και όχι παρορμητικές, η επιτυχία θα απαιτεί μεθοδική τακτική.

Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο προσοχή στις απαισιόδοξες εικασίες και σε τάσεις ηττοπάθειας. Ενδεχομένως οι αρνητικές σκέψεις και οι υποσυνείδητες φοβίες να σας ακινητοποιήσουν, ίσως να μην είστε σε θέση να αναλαμβάνετε τα ηνία ή να πάρετε δραστικές αποφάσεις.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο προσγειωμένη θα γίνει η σκέψη σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τα ανοιχτά ζητήματα.

Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, αποφύγετε να δημιουργήσετε σκηνές ζηλοτυπίας.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία σε επαγγελματικά θέματα θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την τόνωση και την αυτοπεποίθηση σας, βάζετε νέους στόχους, ανάγκη σας θα είναι η ανάπτυξη.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο αποφύγετε τάσεις ηττοπάθειας και πεσιμισμού, εντοπίστε τα δυνατά σας στοιχεία και εστιάστε σε αυτά.

Διστακτική θα είναι η στάση σας, αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να ενισχύσετε από μόνοι σας τους εσωτερικούς σας φόβους.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα έχετε την προδιάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, στον εργασιακό σας χώρο θα καταφέρετε να συνεργαστείτε με επιτυχία.

Τα λόγια σας θα είναι σκεπτόμενα, θα βρείτε τρόπο να διατηρήσετε τις συναδελφικές ισορροπίες.

Στον αισθηματικό σας τομέα με την επίδραση της Σελήνης στον Καρκίνο θα επικεντρωθείτε στη μελλοντική σας εξέλιξη.

Αν θέλετε να κατοχυρώσετε τη σχέση σας με δεσμεύσεις προχωρήστε τις κινήσεις σας, η κατάληξη θα είναι ικανοποιητική.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία θα βοηθήσει εσάς που αναγκαστικά θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε και να ρισκάρετε, σε επαγγελματικά θέματα σας φέρνει ευνοϊκά ανοίγματα.

πηγή zwdia24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *