Ζώδια : Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22/04/19 – 28/04/19

Αστρολογία Ψυχαγωγία

Με τον ανάδρομο Πλούτωνα, η συναισθηματική ένταση χτυπά κόκκινο…

Η εβδομάδα 22-28 Απριλίου ξεκινάει με φασαρία, καθώς ο Ήλιος, που πρόσφατα πέρασε στον Ταύρο έρχεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο! Ένας τεράστιος προβολέας φωτίζει τα δεδομένα σας, που αλλάζουν μπροστά στα μάτια σας…

Κριός

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι γεμάτη εκπλήξεις καθώς η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 δείχνει πως μπορεί να προκύψουν ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, όπως κάποια έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις σε οικονομικά ζητήματα καθώς θα έχουν σταθερά αποτελέσματα. Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να ξεκουραστείς διαφορετικά η ενέργειά σου θα σε εγκαταλείψει. 

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να προλάβεις να φέρεις εις πέρας κάποια ζητήματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο αλλά ούτε και την ενέργεια που θα ήθελες για την προσωπική σου ζωή.

Το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 26/4 δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να μην έχεις διάθεση και ενέργεια να δεις το σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παράπονα και εντάσεις στη σχέση σας.

Προτίμησε να είσαι ειλικρινής μαζί του και απόφυγε να δικαιολογηθείς λέγοντας κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αλλαγές οι οποίες θα προκύψουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς και σε νέες επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στο ταμείο σου.

Η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν τριγμούς στο πορτοφόλι σου.

Προσπάθησε να αποφύγεις επαγγελματικά ανοίγματα τα οποία συνδέονται και με τα οικονομικά σου, προκειμένου να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Ταύρος

Αυτή είναι μία εβδομάδα κομβική για εσένα καθώς η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιό σου που γίνεται στις 23/4 δείχνει πως θα προκύψουν αλλαγές που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Είναι πιθανόν να εκνευριστείς με κάποιο δικό σου πρόσωπο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και δεν θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καμία κατάσταση με σύνεση.

Προσπάθησε να μη νευριάσεις καθώς αν το κάνεις θα χάσεις το δίκιο που ενδεχομένως έχεις.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να κρίνεις λάθος έναν αγαπημένο σου φίλο.

Στις 23/4 η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές, οι οποίες μπορεί να μην βρουν σύμφωνο το σύντροφό σου.

Πριν πάρεις ξαφνικές αποφάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν και εκείνον, φρόντισε να τις έχει συζητήσει μαζί του καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να δείξεις πως υπολογίζεις τη γνώμη του.

Αν είσαι ελεύθερος/η μία αισθηματική γνωριμία μπορεί να κρύβει εκπλήξεις για αυτό μην τη θεωρήσεις δεδομένη.

Αυτή την εβδομάδα δεν θα φημίζεσαι για την υπομονή σου και αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο και στα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Η ημέρα που θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο είναι η Τρίτη 23/4 καθώς η σύνοδος ακρίβειας που θα γίνει ανάμεσα στον Ουρανό και στον Ήλιο που βρίσκονται στο ζώδιό σου, μπορεί να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις για διάφορα ζητήματα «εν βρασμώ» και αυτό δεν θα βοηθήσει να είναι οι σωστές.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει ένα έλλειμμα ενέργειας το οποίο μπορεί να μειώσει την απόδοσή σου σε επαγγελματικά ζητήματα για αυτό φρόντισε να έχει ξεμπερδέψει με τα πιο σημαντικά από αυτά, στις αρχές της εβδομάδας.

Δίδυμος

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά όμως το μυαλό σου πιθανόν να γυρίζει σε ζητήματα του παρελθόντος.

Αιτία για αυτό θα αποτελέσει η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 που θα φέρει στο προσκήνιο παλιούς γνώριμους και ζητήματα που σε απασχολούσαν κατά το παρελθόν.

Μία τυχαία συνάντηση με κάποιον που έχεις να δεις καιρό μπορεί να γίνει αφορμή για να «ταξιδέψεις» σε παρελθοντικές καταστάσεις.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να χειριστείς λάθος ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

Οι ξαφνικές αποφάσεις που μπορεί να πάρεις για ένα θέμα που θεωρούταν «λήξαν», μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στη σχέση με το/η σύντροφο σου.

Ιδιαίτερη προσοχή κατά τις 23/4 καθώς η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εναντιωθείς σε όλους και όλα, ακόμα και στο ταίρι σου!

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δράση όσον αφορά ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μη ρισκάρεις καθόλου σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δημιουργεί πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για να κάνεις λάθη.

Στις αρχές της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 23/4 η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να τα βροντήξεις όλα κάτω και να φύγεις, όμως προσπάθησε να μην το κάνεις γιατί η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για κάτι τέτοιο.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου θέματα που σχετίζονται με τους φίλους σου καθώς η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα στο φιλικό σου περιβάλλον.

Είναι πιθανόν να έχεις και συναντήσεις με ανθρώπους που ανήκαν σε αυτό, αλλά είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε παρασύρει σε παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις οι οποίες όταν έρθουν στο προσκήνιο μπορεί να πληγώσουν αγαπημένους σου ανθρώπους. 

Η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 δείχνει πως είναι πιθανόν να κάνεις ξαφνικές γνωριμίες οι οποίες θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Αυτές οι γνωριμίες ενδέχεται να προκύψουν μέσω των αγαπημένων σου φίλων και ακόμα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί και ένα ειδύλλιο μεταξύ εσένα και ενός φίλου σου.

Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις βρει το σύντροφό σου καθώς το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 26/4 δείχνει πως μπορεί να κάνεις μία λάθος κίνηση.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά μέσα στην εβδομάδα παρόλο που θα υπάρξουν και άλλα θέματα που θα κεντρίσουν εξίσου το ενδιαφέρον σου.

Η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει μία επαγγελματική πρόταση από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

Βέβαια θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις, καθώς θα χρειαστεί να κρατήσεις τις ισορροπίες και να διαχωρίσεις τα φιλικά από τα επαγγελματικά ζητήματα.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4, δείχνει πώς θα προκύψουν αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον τις οποίες ίσως δεν είχες κατά νου.

Είναι πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις τα καθήκοντα ενός συναδέλφου σου ο οποίος θα λείπει ή να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου καθώς αν τον αφήσεις ελεύθερο θα δημιουργηθούν συγκρούσεις. 

Τα αισθηματικά σου ζητήματα μπορεί να περάσουν σε δεύτερη μοίρα αυτή την εβδομάδα καθώς η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά και ενδεχομένως να μην έχεις και τον χρόνο που επιθυμείς να τους αφιερώσεις.

Προσπάθησε βέβαια να μην αφήσεις την ένταση της δουλειάς -η οποία θα γίνει ακόμα πιο έντονη με τη σύνοδο Ουρανού- Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου- να επηρεάσει και τη σχέση με το σύντροφό σου.

Αν είσαι ελεύθερος/η το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 26/4 θα σε βάλει στον πειρασμό να μην είσαι ειλικρινής με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτό μπορεί να σε εκθέσει αργότερα.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αρχίσεις να έχεις τάσεις φυγής από τις υποχρεώσεις και η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού θα εντείνει την ανάγκη σου να αλλάξεις παραστάσεις.

Είναι πιθανόν να προκύψει ένα ταξίδι ή να το κανονίσεις εσύ, κάτι που θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για τη διάθεσή σου ακόμα και αν το ταξίδι γίνει για επαγγελματικούς λόγους.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις οι οποίες θα σε παρασύρουν σε λάθος κινήσεις σε σημαντικά ζητήματα.

Η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 θα σε ωθήσει να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή και αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου, τη σχέση σου μαζί του.

Προτίμησε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα προκειμένου να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας διαφορετικά θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν νεύρα και από τις δύο πλευρές.

Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η η εβδομάδα μπορεί να έχει εκπλήξεις για την προσωπική σου ζωή και να κάνουν την εμφάνισή τους νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η όψη τετραγώνου του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε παρασύρει και να εμπιστευτείς λάθος πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Πρόσεξε ιδιαίτερα σε ποιους εκμυστηρεύεσαι αυτά που θέλεις να κάνεις και απόφυγε να εμπλακείς σε συζητήσεις με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος οι οποίες δεν αφορούν το αντικείμενο της δουλειάς σας.

Ζυγός

Μία ιδιαίτερη εβδομάδα ξεκινά καθώς η σύνοδος του Ήλιου και του Ουρανού το ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 δείχνει πως θα έρχονται στο μυαλό σου συχνά-πυκνά ζητήματα του παρελθόντος.

Καλό θα είναι να διευθετήσεις όσα από αυτά παραμένουν σε εκκρεμότητα ιδιαίτερα αν σχετίζονται με οικονομικά θέματα, γιατί αν τα αφήσεις θα γίνονται ολοένα και πιο πιεστικά.

Το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 26/4 μπορεί να σε παρασύρει σε μη ειλικρινείς συζητήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. 

Ξαφνικές ιδέες που θα σου έρθουν στο μυαλό μπορεί να «ανησυχήσουν» το σύντροφό σου και να αλλάξουν τις ισορροπίες στη σχέση σας.

Η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό εδώ και τώρα.

Καλό θα ήταν να ενημερώσεις και το σύντροφό σου ιδιαίτερα αν αυτό το «κάτι», έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σας.

Το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 26/4 δεν θα βοηθήσει τις ειλικρινείς συζητήσεις για αυτό κράτησε μικρό καλάθι σε οτιδήποτε και αν ακούσεις, ιδιαίτερα αν τώρα σε προσεγγίζει ένα νέο πρόσωπο.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως οι συνεργάτες σου ή ο σύντροφός σου παίζουν με τα νεύρα σου, μιας και θα δεις τη συμπεριφορά τους εντελώς διαφορετική από αυτήν που έχει συνηθίσει.

Η αλήθεια είναι πως η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4, θα ταράξει λίγο τα ύδατα και μπορεί να φέρει αντιδράσεις από τους γύρω σου στις οποίες δεν είσαι συνηθισμένος.

Χρειάζεται υπομονή και διάθεση για διάλογο προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα. 

Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορούν να εξελιχθούν σε αφορμές για καυγά καθώς ούτε εσύ αλλά ούτε εκείνος θα έχετε διάθεση να διαπραγματευτείτε τη γνώμη σας.

Προσπάθησε να επικαλεστείς τη λογική προκειμένου να λύσεις οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τη σχέση σας και απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις που θα εγείρει η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4.

Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να σε εκπλήξει είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα για αυτό κράτησε τις επιφυλάξεις σου.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πιθανόν να χρειαστεί να λύσεις ένα ζήτημα που έχει προκύψει σε μία συνεργασία.

Η αλήθεια είναι πως αυτό το ζήτημα δεν θα είναι καινούργιο, όμως η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα το φέρει στο προσκήνιο προκειμένου να σε αναγκάσει να ασχοληθείς μαζί του.

Η εβδομάδα δεν είναι ευνοϊκή για νέα ανοίγματα και νέες συνεργασίες, όμως είναι πολύ ευνοϊκή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις ήδη υπάρχουσες.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψουν αλλαγές στο ημερήσιο σου πρόγραμμα αλλά και στις δουλειές που έχεις προγραμματίσει, για αυτό θα πρέπει να αφήσεις ελεύθερο χρόνο προκειμένου να έχεις ευελιξία και να μπορείς να αλλάξεις ημέρα και ώρα σε κάποιες από τις υποχρεώσεις σου.

Η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει έκτακτες υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε καλεί να είσαι προσεκτικός καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από τη γνώμη των συνεργατών ή του συντρόφου σου και να πάρεις λάθος αποφάσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η συμπεριφορά σου προς το σύντροφό σου θα επηρεαστεί από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι οποίες μπορεί να σε εκνευρίσουν.

Η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως μπορεί να ανατραπούν κάποια σχέδια που έχετε για αυτή την εβδομάδα, για αυτό προσπάθησε να είσαι φειδωλός με τις υποσχέσεις σου.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει απάτες και αυταπάτες και αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς μπορεί να παρερμηνεύσεις τις κινήσεις αυτού που σε ενδιαφέρει.

Αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες καθώς η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Κράτησε μικρό καλάθι ιδιαίτερα αν σου γίνει μία πρόταση που ακούγεται πολύ καλή μέχρι να διαπιστώσεις αν όντως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε παρασύρει σε μία συμφωνία η οποία θα αποδειχθεί πως δεν είναι υπέρ σου, για αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα θα στρέψει την προσοχή σου στα αισθηματικά ζητήματα καθώς η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα προκύψουν εξελίξεις σε αυτό τον τομέα οι οποίες θα σου τραβήξουν την προσοχή.

Είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πως διώχνεις κάποια βάρη και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για τη διάθεσή σου.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να διασταυρώνεις τις πληροφορίες που έρχονται καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τα «ζητήματα καρδιάς» θα έχουν προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς στις 23/4 η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας -αν είσαι ελεύθερος- ή μία νέα γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει.

Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου φρόντισε να κρατήσεις θέματα που αφορούν εσάς τους δύο μακριά από συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ,καθώς στο τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί αυτά να γίνουν αντικείμενο σχολιασμού.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα όμως με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Προσπάθησε να μην τα αφήσεις σε δεύτερη μοίρα και να μην ρίξεις το βάρος μόνο στην προσωπική σου ζωή, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν ζητήματα επαγγελματικής φύσεως τα οποία μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα σοβαρά.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή, καθώς είναι πιθανόν να κάνεις μία νέα επαγγελματική συμφωνία από την οποία δεν θα πάρεις αυτά που περιμένεις.

Υδροχόος

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και η προσοχή σου θα βρίσκεται σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

Η σύνοδος του Ήλιου και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 θα εγείρει συζητήσεις και αυτές με τη σειρά τους μπορεί να εγείρουν αντιδράσεις.

Μην προσπαθήσεις να λύσεις τώρα οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και έδωσε προτεραιότητα σε σημαντικά ζητήματα.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή σε έξοδα τα οποία δεν έχεις

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις τη διάθεση να κάτσεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου καθώς η σύνοδος του Ήλιου και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 δείχνει πως θα υποβόσκει νευρικότητα, την οποία θα πρέπει να προσέξεις.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να επενδύσεις σε μία γνωριμία που θα αποδειχθεί «άνθρακας». Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου πρόσεξε τα λόγια και τις υποσχέσεις καθώς μπορεί να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακά τραπέζια, δουλειές του σπιτιού αλλά και δουλειές δικών σου προσώπων, με αποτέλεσμα τα επαγγελματικά σου να περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει μια διάθεση αποφυγής επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Ιχθείς

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερη για εσένα καθώς θα φέρει ξαφνικές και τυχαίες συναντήσεις με ανθρώπους του στενού και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4, δείχνει πως κάποιες από αυτές θα σε χαροποιήσουν κάποιες όχι και τόσο, όμως το σίγουρο είναι πως θα σε ξαφνιάσουν!

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, σου λέει να είσαι διαλλακτικός με ζητήματα που θα προκύψουν εντός οικίας και να μη φτάνεις στα άκρα καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθος.

Η ανάγκη σου για ξεκούραση θα είναι έκδηλη αυτή την εβδομάδα και σίγουρα θα είναι αυτή που θα καθορίσει και τα σχέδια που έχεις με το σύντροφό σου.

Προσπάθησε να βρεις χρόνο πέρα από τη σχέση σου και για τον εαυτό σου, καθώς στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως η κούραση μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και αυτός με τη σειρά του να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου.

Αν είσαι ελεύθερος/η, η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου.

Το μυαλό σου θα είναι σε κοινωνικές υποχρεώσεις και επισκέψεις που έχεις κατά νου να κάνεις, με αποτέλεσμα τα επαγγελματικά σου ζητήματα να μείνουν πίσω.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει ένα έλλειμμα ενέργειας το οποίο θα σε επηρεάσει και μπορεί να αφήσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις πίσω.

πηγή myastro.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *